За Нас!

Сервизи и магазини за битовата техника – ЕТ „Атанасов – МД“ Асеновград предлагат: ремонт, сервиз и резервни части за всички

Къртачи под наем

Фирма „ЕТ „Атанасов – МД“ Асеновград предлага къртачи и перфоратори под наем за района на Асеновград

Контакт

Сервиза и магазина за битова техника „Атанасов – МД“ в Асеновград, се намират на ул. „Лозница“ №2 и ул. Георги Ковачев