За Нас!

битова техника асеновград, магазини за резервни части, резервни части асеновград, сервиз асеновград

Фирма ЕТ „Атанасов – МДАсеновград, е създадена през 1990 година с предмет на дейност – търговия на резервни части и консумативи за: хладилници, фризери, автоматични перални, готварски печки, сушилни, съдомиялни, бойлери, микровълнови фурни, бормашини, шлайфове и други дребни домашни електроуреди.

битова техника асеновград, магазини за резервни части, резервни части асеновград, сервиз асеновградСервизът за битова техника „Атанасов – МД“ Асеновград предлага ремонт на бяла домакинска техника. Извършва ремонт и сервиз на перални, ремонт и сервиз на сушилни, ремонт и сервиз на съдомиялни машини, ремонт и сервиз на готварски печки, ремонт и сервиз на микровълнови фурни, Ремонт и сервиз на хладилници, ремонт и сервиз на фризери, ремонт и сервиз на бойлери, ремонт и сервиз на бормашини, ремонт и сервиз на шлайфове., както на място така и по домовете, разполага с бобинажна работилница и пренавива електромотори, ротори и статори.

битова техника асеновград, магазини за резервни части, резервни части асеновград, сервиз асеновградВ магазините за битова техника може да намерите широка гама от резервни части за всички марки домашни електроуреди и всичко необходимо за ремонта им.

Фирмата извършва ремонтни дейности от дълги години и практиката в тази сфера дава възможност, да предлага качествени ремонти, бърза реакция и коректност при отстраняване на проблемите във всяко домакинство. През годините фирмата е изградила репутация на надежден и коректен партньор към своите клиенти.